Boekingen

E-mail adres

Voor boekingen en prijsinformatie, stuur een bericht naar: ehsilvrants@xs4all.nl.

Podiumeisen

Houdt rekening met een podium van minstens 7 bij 6 meter voor ongeveer 12 spelers. Zie onderstaande afbeelding voor een typische opstelling. De bezetting van de band is wisselend. De benodigde oppervlakte kan daarom zowel groter als kleiner zijn. Laat u zich daarover tijdig informeren.

Electriciteitsvoorziening

Een steelband bestaat uitsluitend uit akoestische instrumenten en gezien de aard van het materiaal behoeft dit geen versterking, althans in een zaal. Elektriciteit is daarom niet nodig.

Aan- en afvoer

De instrumenten zijn gemaakt van oliedrums. Op de afbeelding op deze pagina ziet u dat voor ons instrumentarium er 26 zijn gebruikt. Vaak meerdere drums per instrument. De instrumenten worden daarom in een vrachtwagen aangevoerd. Toegang van de vrachtwagen tot dichtbij het podium is van belang om de opbouwtijd beperkt te houden. Denkt u ook aan obstakels als trappen en liften. De band heeft parkeerruimte nodig voor de vrachtwagen en meestal 2 personenauto's. Overleg met ons als u problemen ziet. Vaak is toch een oplossing mogelijk.